tisdag 30 augusti 2011

föräldramöte

Dags för föräldramöte i åk 7-10 idag. Det blir en hel del info om skolans verksamhet, men är också ett ypperligt tillfälle för lärare och föräldrar att träffas.  Vi ses i skolans matsal kl 18.00! Välkommen!

onsdag 24 augusti 2011

Årskurs sju på Oitans 17.8.2011

Som tradition i Lagstad far alla elever på årskurs sju till Oitans för en dag. Där är det meningen att alla lära känna varandra och få nya vänner. Meningen var att vi skulle åka med buss till Oitans, och komma tillbaka gående. Vägen var lång, men rolig. På plats fanns olika stationer med bland annat ”volleyboll” och ”bildkonsttimme” med Gea. Skolmaten på Oitans var inte mer eller mindre än KORV OCH TRIPP! (Vi fick annat också.) Efter det var det frivilligt att gå och simma, de som hade simdräkt. Alla hoppade ändå i med kläderna på.

måndag 15 augusti 2011

VÄLKOMMEN

Välkommen till Lagstad skolas blogg alla nya läsare och välkommen tillbaka alla gamla bekanta! På tisdag börjar läsåret 2011-2012 och det är nu dags för bloggen att vakna efter ett skönt och välförtjänt sommarlov. Vi hoppas att ni trivs med oss också i år och försöker uppdatera regelbundet så att ni kan följa med skolans vardag och fest.